Kezdőlap | Szem-Pont Optika

Alakformálás

Köpölyözés

A természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet, amely csaknem ugyanannyi, mint amennyit a kínai gyógyászat számít magának, fennállásától napjainkig.

A köpölyözés ma már szintén elterjedt terápia. A lényege, hogy lánggal, vagy pumpával vákuumot hoznak létre üveg, vagy bambusz edényben (manapság a műanyag köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezik. A gyógyító hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító csatornák felett.

Mostanság a köpölyt a nyugati rendszerekben kozmetikai kezelésekre, pl. "narancsbőr" esetén is alkalmazzák, de helyi fogyasztás, pl. comb, far tájék kezelésére is használják.

Testtekercselés

Napjainkban a nők 95%-ánál okoz gondot a cellulit, más néven narancsbőr.
Tévhit, hogy csak a túlsúlyos nőkön jelentkezik, ugyanúgy megfigyelhető a kevésbé telt hölgyeken is. Ezen kozmetikai probléma kialakulásában nagy szerepet játszik a nem megfelelő életmód (mozgáshiány, egészségtelen táplálkozás, kevés folyadékfogyasztás stb.),ami nyirokkeringés és a szervezet anyagcserefolyamatainak lassulását eredményezi. Ezek fokozására, a cellulit csökkentésére és a bőr táplálására, feszesítésére remek módszer a testtekercselés.

Kezelés menete: A kezelés előtt letisztítom, leradírozom a kezelendő felületet,hatóanyagos krémet masszírozok be, majd betekercselem. A tekercselés egy kifejezetten erre a célra tervezett fóliával történik.
A fólia, bőrre gyakorolt nyomása révén fokozza a felhasznált krémek hatását, hiszen nem engedi azt elpárologni. A kezelés hatására fokozódik a nyirokkeringés, gyorsulnak az anyagcsere, és méregtelenítő folyamatok, feszesedik, táplálódik a bőr. Az eredmény: cm-ben mérhető fogyás, feszes, selymes, üde bőr.

Kúraszerűen hatásos! (5-10 alkalom)
Kezelés ideje: kb. 1 óra
Infraszaunával a hatás fokozható.


Időpont egyeztetés a (1) 872 2160-as telefonszámon vagy az info@szempontcentrum.hu e-mail címen.

<<< vissza